De miercuri incepe sfarsitul lumii?

Discuţii despre orice care nu are creată o secţiune în acest forum.

De miercuri incepe sfarsitul lumii?

Postby djpantera10 » Tue, 09 Sep 2008, 16:17

Revenit de dragul vremurilor bune Image
djpantera10
Member
Member

Re: De miercuri incepe sfarsitul lumii?

Postby alex_nec90 » Tue, 09 Sep 2008, 16:27

Astfel de evenimente se fac de ani de zile si nu s-a intamplat nimic. Este adevarat, acesta are o intensitate mai mare dar tot nu trebuie sa te sperii.
Am citit undeva ca sub Paris se fac saptamanal astfel de experimente.
alex_nec90
Advanced Member
Advanced Member

Postby djpantera10 » Tue, 09 Sep 2008, 16:36

Dar eu nu inteleg totusi ce vor ei sa scoata la iveala....deci vor sa simuleze bingbangul....si se va forma o mini galaxie in tubul ala sau ce?

Si ce va reactiona in tubul ala?....pietre aduse de pe marte? :lol:
djpantera10
Member
Member

Postby alex_nec90 » Tue, 09 Sep 2008, 17:42

Particule din diverse elemente chimice, fire de praf si alte "chestii" invizibile cu ochiul liber.

Cercetatorii vor sa "simuleze" intr-un fel Bing-Bangul si sa descopere tainele ascunse ale universului. In prezent pamantenii au explorat cca. 3-4% din acesta. Restul pana la 100% ramane o emigma si cum nicio masinarie nu poate ajunge dincolo de frontierele celor 3-4% se incearca construirea unui mic Univers pentru a descoperi ce exista "dincolo".

P.S: Bineinteles ca experimentul va esua.
alex_nec90
Advanced Member
Advanced Member

Postby speed » Tue, 09 Sep 2008, 18:00

Va esua in sensul ca vom muri?
Sau va esua si nu se va intampla nimic?
Nu mai sunt online in urmatoarele 2 luni.Decat rareori.
respect pentru membri prizeeinternational dar in principal Digital29
Iarta-mi pacateleee,mai lasa-ma in viata doamne nu-mi lua zilele!
speed
Advanced Member
Advanced Member

Postby Mircea » Tue, 09 Sep 2008, 22:46

Vom muri si vom regreta ca am ras de otv.
Mircea
Member
Member

Postby iiuubbiittaa » Tue, 09 Sep 2008, 22:52

eu sper să se întâmple ceva (minor :roll: ) care sa ne facă pe toţi să apreciem mai mult ceea ce avem: aerul, apa, zăpada... aţi inţeles....
zăpada este ce a mai tare minune
iiuubbiittaa
Junior
Junior

Postby digital29 » Tue, 09 Sep 2008, 23:02

Asta cu sfarsitul lumii cred ca este cea mai mare idiotenie pe care am auzit`o anu asta.
digital29
Member
Member

Postby crystygye » Tue, 09 Sep 2008, 23:16

N-am mai vazut de mult ceva la stiri :lol: Dabia astept maine :lol: :lol:
crystygye
Member
Member

Postby djpantera10 » Tue, 09 Sep 2008, 23:56

P.S. Sa nu ma credeti nebun dupa titlul topicului...nus tiam ce sa scriu in casuta aia si am copiat titlul unui filmulet postat .Am vrut sa aflu parerile voastre.

Cica maine e doar un test...si abia pe 21 octombrie e adevartul experiment.
djpantera10
Member
Member

Postby ROmaniA » Wed, 10 Sep 2008, 01:35

nu e un test ... maine da drumul la experiment si pe 21 octombrie parca se vor ciocni particulele ... cica particulele alea vor avea viteza de 99 % din viteza luminii ... iti dai seama cand se vor ciocni cele 2 particule la viteza aceea ? :)

acum ma uit pe OTV si a citit Diaconescu ca in reactorul acela, temperatura va fi de 100.000 d ori mai mare decat temperatura din cetrul soarelui , desi nu prea cred , ca la caldura aia , indiferent din ce material ar fi facut , de la 93 de metri (sau la cat e) de sub pamant trebuie sa aiba efecte majore si la suprafata
ROmaniA
Member
Member

Postby prostreet » Wed, 10 Sep 2008, 01:39

credeti ca nostradamus zice prostii ? : Pe de alta parte insa, cei mai panicati dintre noi si-au amintit de catrenele lui Nostradamus, care ar fi prezis efectele devastatoare ale acestui experiment.

“Migrés, migrés de Genefue trestous,
Saturne d’or en fer se changera,
Le contre RAYPOZ exterminera tous,
Auant l’aruent le Ciel signes fera”, scria renascentistul in cartea sa, “Les Propheties”.

“Fugiti, fugiti din Geneva cu totii,

Saturn din aur in fier se va transforma,

Raza contra-pozitiva o sa va extermine pe toti

Inainte de aceasta vor fi semne pe cer.” :oops:
PT SCHIMB DE REFERALI PM !!!
prostreet
Banned
Banned

Postby exterminatoru » Wed, 10 Sep 2008, 03:05

exterminare ? sunt prezent la datorie :geek:

cat despre sfarsitul lumii...nu cred
exterminatoru
Member
Member

Postby allexx » Wed, 10 Sep 2008, 11:36

ROmaniA wrote:acum ma uit pe OTV si a citit Diaconescu ca in reactorul acela, temperatura va fi de 100.000 d ori mai mare decat temperatura din cetrul soarelui , desi nu prea cred , ca la caldura aia , indiferent din ce material ar fi facut , de la 93 de metri (sau la cat e) de sub pamant trebuie sa aiba efecte majore si la suprafata

eu am auzit la stiri ca temperatura va atinge in unele locuri temperaturi de 5 ori mai mari decat in centrul soarelui si in acele locuri exista racitoare imense....
am mai auzit ca se pot forma in urma ciocnirii particulelor niste gauri negre microscopice ,care in timp pot inghiti Pamantul :o
pana la urma eu nu cred ca acest experiment va avea consecinte tragice(cel putin sper).... :roll:
allexx
Member
Member

Postby digital29 » Wed, 10 Sep 2008, 13:12

Fratilor...ca o gaura neagra sa inghita Pamantul trebuie sa aiba gravitatia mai puternica ca acesta.Gaura neagra propriu`zis se bazeaza pe gravitatie....daca s`ar forma o gaura neagra minuscula...credeti ca ar avea gravitatia mai mare ca Pamantul ?
digital29
Member
Member

Postby allexx » Thu, 11 Sep 2008, 12:39

nu,dar din ce am auzit eu unei gauri negre microscopice ii ia 4 ani pentru a se dezvolta si a inghite Pamantul.Dar sincer, nu prea cred chestiile astea.
allexx
Member
Member

Postby Vlad23 » Thu, 11 Sep 2008, 12:41

Nu stiu ce sa zic.... cred ca acest experiment nu isi avea rostul....(daca exista riscurile care se spun)...
Avand in vedere treaba cu sfarsitul lumi.... nu prea cred... chestii de astea s-au mai zis si prin 2000 si nu mai stiu cand... daca Dumnezeu vroia sa fim morti pana acum eram morti....
Iar chestia cu formarea pamantului printr-o nu stiu ce explozie... e si asta o chestie... dar noi am putea privi formarea pamantului si din punct de vedere religios..........

Acum ce o vrea Dumnezeu..... :roll:
Un click pe zi: Megalido (Multumesc)
Vlad23
Advanced Member
Advanced Member

Postby flavius » Fri, 12 Sep 2008, 22:31

Sa-mi dau un quote din alt post.. :

UPDate: Preluat din presa internationala de catre cineva:

Code: Select all
According to the well-established properties of gravity, described by Einstein’s relativity, it is impossible for microscopic black holes to be produced at the LHC. There are, however, some speculative theories that predict the production of such particles at the LHC. All these theories predict that these particles would disintegrate immediately. Black holes, therefore, would have no time to start accreting matter and to cause macroscopic effects.

o traducere aproximativa(nu-s expert in engleza ) :
Conform proprietatiilor bine stabilite ale gravitatii, descrise de teoria relativitatii a lui Einstein. este imposibil ca o gaura neagra microscopica sa fie produsa in LHC. Totusi, sunt cateva teorii speculative care prezic producerea particulelor de acest fel in LHC. Toate aceste teorii sustin ca aceste particule se vor dezintegra instantaneu. Prin urmare, gaurile negre nu vor avea timp sa acumuleze materie si sa cauzeze efecte macroscopice.
no comment :P
flavius
Junior
Junior

Postby tomoiagam » Fri, 12 Sep 2008, 23:18

allexx wrote:nu,dar din ce am auzit eu unei gauri negre microscopice ii ia 4 ani pentru a se dezvolta si a inghite Pamantul.Dar sincer, nu prea cred chestiile astea.

stati putin...........daca socotim putin.............acum suntem in 2008........iar in 2012 se prezice cum ca ar fi "Sf Lumii" (sf calendarului Maiasilor)...... 4 (ani cati sunt nevoie pt ca o gaura neagra microscopica sa inghita pamantul) + 2008 (anul in care ne aflam acuma) = 2012............ deci ramane de vazut ce va fi..........
tomoiagam
Member
Member

Postby ROmaniA » Sat, 13 Sep 2008, 00:54

Eu nu cred in nimic din toate chestiile astea , cu gaurile negre . Poate se va supara Dumnezeu pe noi ca tot credem in sfarsitul lumii , si chiar Va face sa fie sfarsitul lumii ...
ROmaniA
Member
Member

Postby cosmin230 » Sat, 13 Sep 2008, 03:47

Dumnezeu si numai Dumnezeu stie cand lumea va fii down(deconectata din switch :) ), refuz sa cred ca va fi sfarsitul lumii cand spun niste agarici pe otv sau etc, nici macar Isus Hristos nu stie cand va fi sfarsitul, daca ne sperie acest experiment, haideti sa ne punem intrebarea ce fac americanii in "area 51". Daca nu ar fi periculos de ce e asa bine pazit? nu are nimeni acces acolo? de ce nu se tranzmite live ce fac ei acolo? pentru ca sunt unele secrete nationale/globale/internationale spuneti cum doriti de care omenirea nu trebuie sa stie, cum nu stim = nu suntem in panica, eu personal cred ca acolo se incearca experiente in care procentul de risc este 50 %, poate acolo se afla extraterestii? sau ozn-urii? sau chiar ozn-uriile sunt "scoase pe banda" din acea zona, la unele intrebari nu le vom sti raspunsul nici o data, daca experimentul acesta ar fi ramas secret, nu se vor mai face topicuri pe tema aceasta nu vom mai vedea lume crizata ca murim s.a. Regret ca scriu cu intarziere de cateva zile, dar am vrut neaparat sa imi exprim punctul de vedere aspura acestor date.
Cea mai buna parte a blogului lui digital29 este faptul ca il citesc eu :D
cosmin230
Member
Member

Postby flavius » Sat, 13 Sep 2008, 13:13

asta cu o gaura neagra microscopica ii ia 4 ani sa se dezvolte mi se pare o prostie. E doar o teorie ce se bazeaza pe alte teorii si sunt alimentate de vechiile idei cum ca sfarsitul va fi in 2012(calendarul Maias, nostradamus, clarvazatori si alte prostii) Nu se stie sigur daca acele gauri negre microscopice chiar vor aparea la momentul coliziunii si chiar daca vor aparea se crede ca se vor dezintegra instantaneu. N-am auzit de nici o teorie care sa sustina aceasta afirmatie(demonstata stiintific).

Alt articol:
Micro black holes, are the tiny hypothetical black holes also called quantum mechanical black holes or mini black holes, for which quantum mechanical effects play an important role. In theory, a black hole can have any size or mass above the Planck mass. Under some speculative theories, primordial black holes were created during the big bang at the earliest stages of the evolution of our universe. In 1974 Stephen Hawking argued that due to quantum effects, such primordial black holes could "evaporate" by a theoretical process now referred to as Hawking Radiation in which particles of matter would be emitted. Under this theory, the smaller the size of the micro black hole, the faster the evaporation rate, resulting in a sudden burst of particles as the micro black hole suddenly explodes.

Lasand deoparte prima fraza : Teoretic, o gaura neagra poate avea orice marime sau masa mai mare decat masa Planck.
Dupa unele terorii speculative, gaurile negre primordiale au fost creeate in timpul big-bangului, in primele faze din evolutia universului. In 1974 Stephen Hawking a argumentat ca datorita effectelor cuantice, asemenea gauri negre primordiale s-ar fi "evaporat" datorita unui proces teoretic cunoscut ca si radiatia Hawking prin care se emit particule de materie. Dupa aceasta teorie, cu cat este mai mica gaura neagra microscopica, cu atat mai repede se evapora, rezultand intr-o radiatie brusca de particule datorita exploziei instantanee a gaurii negre.

ca un p.s :
“The LHC safety review has shown that the LHC is perfectly safe,” said Jos Engelen, CERN’s Chief Scientific Officer, “it points out that Nature has already conducted the equivalent of about a hundred thousand LHC experimental programmes on Earth – and the planet still exists.”

pe scurt.. in natura s-au produs deja echivalentul a 100.000 de experimente LHC - si planeta inca exista. :geek:
no comment :P
flavius
Junior
Junior

Postby TBI74 » Sun, 21 Sep 2008, 22:30

Ce va ingrijorati atata? Biblia zice ca vor veni lucruri ca rapirea crestinilor, necazul cel mare, imparatia de 1000 de ani, iar voi credeti ca sf. lumii va veni in 4 ani! Peste 4 ani o sa se zica ca cine stie ce alte lucruri se vor mai intampla.
"Nu este nebun cel ce renunta la ceea ce nu poate pastra pentru a castiga ceea ce nu poate pierde!"

click pt a-mi da un cetatean si niste gold.. http://www.darkthrone.com/recruiter/outside/A0OF9OD5OE6OB7OE4OE6
TBI74
Member
Member

Postby allexx » Mon, 22 Sep 2008, 22:35

flavius wrote:asta cu o gaura neagra microscopica ii ia 4 ani sa se dezvolte mi se pare o prostie.

eu nu am spus decat ce am auzit ;)
allexx
Member
Member

Advertising

by Bot, A second ago

Prizee International
Bot

Return to Cafenea